Va trött ja blir...

Nu när ja ÄNTLIGEN bestämt mig för vad ja verkligen vill göra här i livet så hittar ja ingen utbildning... hur typiskt är inte de? min vanliga tur...

Vill mer än allt annat jobba med djur på alla sätt o vis men helst av allt djurskötare.. men finns ingen vuxenutbildning va ja kan hitta. faan va dum ja va o hoppade av i norrköping... trivdes iof inte men hade ja gåt kvar hade ja jobbat med det nu förhoppningsvis iaf. undra hur mitt liv sett ut just nu då... man kan ju bara tänka sig!

Nån som vet nån bra djurutbildning? Snälla snälla säg de då till mig :)


image82

USCH!

Vilken pissig dag.. uach! har inte fått ut nåt vettigt utav den o kommer förmodligen inte o få de heller!!

hade världens jobbigaste natt tycker jag på storhushåll o fick inte sova särskillt länge heller eftersom ja skulle upp senast 12 o ha min ALLRA SISTA KÖRLEKTION (om ja har tur hehe) lagom mosig i huvet gav ja mig ut på vägen o de gick förvånandssvärt bra för att ha mossa ist för en hjärna typ.. så eftersom de gick så pass bra mossig som ja var så måste de ju gå sjukt bra när ja väl kör upp vilket kommer ske innom en SNAR FRAMTID... för snar om ja får bestämma men skönt att få de gjort iaf!

o sen har ja väl inte gjort nå mer... absolut ingenting. luggit här o plågats o vart me pappa på stan o ätit. inte orkat mer är så yr.. konstit! blundar ja är de som en gratisfylla... jobbigt! hoppas natten går bra bara!

Sylvas den klanten slog ett glas i backen nyss... kul kul med glas överallt o knappt orka andas.. blä!

morgondagen kommer väl inte bli mer lovande känns de som, måste upp vid halv 12 o sen bär de av till karlstad o sjukhuset. helt onödigt tycker ja efgtersom ja redan vet vad dom kommer o säga! bla bla bla o rök inte hejdå! typ de  istort sett... drygt! om ja kommer fram förståss.. va de me! ska ju köra hela vägen till sjukhuset o ja har aldrig kört i karlstad. men de ska nog gå bra.. nån gång måste ju va den första!

nej, kanske sova lite mer nu så man orkar med kommande natt... blä! måste ju kunna vila upp mig lite innför helgen då de för en gång skull blir party! med SANDRA såklart :) hoppas de blir så kul så vi aldrig vill gå hem!! WOHOU!

ne, over and out dear friends!


BYE*

image81
En 8 dagar gammal elefant bäbis... är den inte söt? Tänk vad mycket dom... stora ögonen kommer o se!

M A H ! tråkdag...

vart en ganska tråkig dag över lag. har iof kört med bilskolan vilket gick bra o ätit o kört med pappa o jonte vilket oxå gick bra men de är konstigt hur något kan vända så fort! kvittar va ja än gör eller säger eller på vilket sätt så är ja lik förbannat bara sur! även om ja skulle komma springandes överlycklig så skulle ja få höra "men måste du va så sur jämt?" kul o höra hela tiden.. klart som fan man blir ledsen o arg då!! koko...

så detta kommer bli en lååång o tråkig natt. snälla ge mig en bra maskin med bra folk.. bäst vore nog o hamna med Maria o nån mer pratglad människa på en bra maskin som skulle få brödbrist direkt typ.. fast då somnmar man väl bara... storhushåll säkert... jippie!

kom o tänka på nyårslöften o om ja hade nått för detta året... minns inte så de kan i nte ha vart nåt viktigt! haha.
har kommit på några till nästa år... ska försöka o hålla men kan nog bli svårt o nu kan ja ju inte glömma eftersom ja skrivit ner dom här...


1. inte köpa så mkt onödigt skit utan saker ja behöver.. ingen överkonsumtion med andra ord vilket är de som jag är bäst på. men skai af försöka!

2. försöka o bli nöjd med mig själv som jag är. kommer nog o bli ännu svårare än de första men om inte de går får man väl ta till hjälpmedel... vilket säger emot den första punkten men om de är de som krävs för att må bra så får ja väl leva på nudlar i flera månader!

3. hålla bättre ordning.. hoppas just nu på ett nytt o fräscht boende innom en snar framtid vilket inte kommer ske vad ja vet iaf. så ja får väl göra de bästa av dethära... på nå vis! nån som har en lägenhet till salu eller som vill ha en inneboende? ja kan diska :)

4. FÖRSÖKA o spara lite varje månad. efter de att ja köpt bil förståss. första prioritet just nu eller va de nu heter!

5. ... hmm. har inte kommit så långt men de skulle väl va o ta tag i skolan igen o utbildning nu. har ju äntligen kommit fram till vad ja vill göra.. jobba med djur eller kläder... välj själv!

så... har en del o göra nästa år som ni ser... men kommer väl säkert på mer tänker ja! o glömmer de minst viktiga.. vilket skulle va o inte överkonsumera för får ja inte de ibland så blir de itne kul! haha


kul o se att så många läser de man skriver :) blir bara fler o fler o mer kan de ju alltid bli :)

nej, snart vetrinärerna, måste ses o sen bonde söker fru! nu hör ja en kisse som vill in. är väl lika bra!

ha de bra mina nära o kära... pusselipuss *S

image80


Håll unna!!

För nu ska ja snart ut o brumma i pappas lilla skrotbil :) hehe! inte långt kvar nu tills de efterlängtade körkortet!


image78
Jag innom en kort tid :) haha

My god!

Tänk o ha en sånhär granne... lätt o sova då... Don´t think so!

Vilken gillar du bäst?

image77



Med en tjockt nummer av Vogue under armen flanerar Sarah på New Yorks höstlika gator i en skinnkappa med pälsdetaljer, ett nitprytt skärp, ett par skyhöga stövlar och en hatt på sniskan.



Sarah matchar sitt mörkare hår med en enkel grå kappa, ett par lårhöga och rutiga strumpor, en t-shirt med tryck och ett par bruna platåskor.



Här bär Sarah en snedställd klänning med fluffig underkjol och rosa blommönster, ett par hudfärgade klackar och en väska med fjäderdetaljer.



Sarah mixar en rutig jacka med en randig halsduk och fullbordar sin look med en grå tunn kjol, ett par nitprydda skor och en vintageväska från Chanel.



I en värmande pälsbolero, en kort klänning med pösig ballongkjol och ett par vita skinnskor - i ankelmodell - är Sarah klädd för gala.



Är du som jag ett STORT sex and the city fan? kunde inte låta bli denna lilla skapelse! vilkengillar du bäst? jag måste nog säga att min favorit är den lilla fina rosa klänningen... hon passar ju som sagt bäst i blont hår!


Bullmastiff?? JAG?! haha

Gjorde ett roligt test ja hittade på internet om vilken hund man skulle va om man blev född till de... ja skulle va en BULLMASTIFF!!

Bullmastiff Bullmastiffen är en muskulös och kraftig hund, stark utan att verka klumpig. Den skäller sällan och har inte så starka jaktinstinkter. Bullmastiffen kanske ser lite ruff ut, men det är inte en hund som är trolig att bita människor. Tvärtom så är bullmastiffen en fantastisk sällskapshund. Bullmastiffen har aldrig blivit använd i flock utan har alltid arbetat ensam. Detta gör att den har utvecklat en hög grad av självständighet. Denna självständighet gör att bullmastiffen har en stark självtillit och är väldigt trygg i sig själv. Bullmastiffen har ett mycket kärleksfullt lynne samtidigt som den är psykisk stark. I en familjesituation anpassar den sig lätt till familjens rytm. Den är inte så beroende av fasta rutiner. Bullmastiffen är glad och utåtvänd mot vuxna och barn och är en lugn och behärskad familjemedlem.

Låter ju trevligt :)

hittade massa roliga test om persolnlighet mm. o gjorde IQ test.. hade 113 i IQ, över medel! STOLT :) hihi!

föll ner i skicka efter fällan igen... får nu hem ett läppglans o nåt boddy grejs från Dessert beauty... Sara har smittat mig men va ganska billigt på den sidan o vem har dött av lite sånna saker? inte jag :)

Sylvas den galningen hoppade upp på byrån med levande ljus förut o brände pälsen.. så nu har han en brun smått bränd illa luktande höger armhåla.. trevligt! luktar apa här inne.. eller bränd katt! FY!

ne, kanske sova nu så man orkar upp o sola imorn.. :) här ska bli brunt! hehe..

*S
image74  
     image75 
   image76

                                        

Bästa låten nu!

Hittat en ny favorit nu! Massa bra..

MissMatch - Breath in / breath out

ENJOY ;)

Burri burri...

kallt här som vanligt.. .typiskt! måste fixa listerna... hur man nu gör de...

jobbat sista förmiddan idag.. skönt att ha de avklarat :) ska klara en hel månad nu har ja bestämt utan skador o sjukdommar... dom finns överallt! annars bara mys o tacos hos pappa o kollat på film me jonte.. tenicious D.. haha klockren!

igår vart de då lite shoping i karlstad me Carl, Sara o Hnke..TREVLIGT! hittade äntligen mina skor nu.. TACK O LOV!! för mina tånar försvinner snart av kyla! BURRRR!! så på dagen jobb o karlstad o på kvällen mys med Sara! satt o kollade ut genom fönstret på snön som föll... SÅÅÅ mysigt så! tur att hon finns! utan dig ingen mig... typ! <3

har nyss ätit de GODASTE som finns.. COCO POPS med fil o rostat bröd! sååå mumsigt kunde inte låta bli o köpa ett underbart gott paket med en liten apa på.. kommer väl förmodligen o ta slut innan de har hunnit bli onsdag.. men då köper vi ett nytt! köpte en liten rådis åt Sylvis.. uppskattades kan ja lova! sprang runt som en tok o jagade den söta stackars råttan.. gullisen min!

så imorn blir de sola FÖRHOPPNINGSVIS o en sväng förbi Åse o tatueringen. har kommit på en bra sak nu ja vill ha men vad säger ja inte.. hehe de blir en liten suprise :)

nu kom carl.. jippie! ska väl kanske ta o göra nåt annat.. typ sova snart. är sååå trött efter alla förmiddagar nu. men men, de blir päninger!

see ya *S


image73

Glömde ju en sak...

DE ÄR VITT PÅ BACKEN!!


WIIIEHOOOU! :)

Börja om från början..

då va man inne på en ny arbetsperiod igen... PUH! förmiddahelg är inte så kul de.. absolut inte! men men. man är ju ledig större delen av dagen vilket är skönt.

idag va de jobb o sen hem o betala räkningar.. inte så kul men man måste ju götra de me... BLÄ! blir te o leva på nudlar o ingenting denna månad.. blä! efter de så vart de mys med Sara på stan. fika o lite handling, blev ett par lila örhängen från pilgrim. passar till de nya mörka håret.. :) fick en adventskalender me som vi öppna lite i förtid (svårt o låta bli när man kan vinna nåt från pilgrim) vilket vi gjorde.. båda två :) sara fick ett mobilsmycke o ja en nyckelring :) piffade upp dagen de! haha

så nu sitter ja här hemma efter pizza med pappa o jonte med en gnällig liten nisse vid namn Sylvester-kyckling... o kollar på idol. Carl är seg som vanligt o kommer väl inte förän vid läggdags.. vilket är TIDIGT idag. somna vid kvart över ett inatt o skulle upp SENAST 5, vakna kvart över o fick springa till jobbet.. FY!

Karlsta imorn, måste ha skor innan ja fryser tånarna av mig... =z BRRR!!

ha de bra, HEJA MARIE :)

*S

MAH!!

alltid ska man få göra ALLT själv.. noll hjälp här!

har att upp en hylla o fyra tavlor o fick ja den hjälp ja skulle få?!?





NEJ!!!



KARLAR!!

Gjort en Britney?

  • Såg en bild på Christina Aguilera där hon "gjort en Britney" o glömt trosorna hemma... hmm... har hon inte gjort en... "holywood" för där verkar ju ingen ha trosor... inte bara Brittan..

    image72

    Så du va denna dag slut snart.. har hunnit med en del.
  • Vart uppe på labb o tagit blodprov! lika scary som vanligt.. BLÄ!
  • haft körlektion.. kunde gått bättre...
  • städat o dolat hemma.. snart klart!
  • vart ute o kört med pappa lite.. gick desto bättre!
  • o nu taco mys med Carl o Sylvas.. <3

så nu snart blir de Vetrinärerna.. världens bästa program tycker ja! LOLVE IT! o sen bonde söker fru o greys anatomy! Onsdagar är nog den bästa TV-dan.. me like!

jobb snart igen me, förmidda hela helgen, kan de bli värre? tror inte de.. BLÄ! fast ska ju träffa Sara på freda o Therése o Celine på lörda så kan väl egentligen inte bli bättre o löning är de me!

nej, nu ska ja få Carl o sätta upp min hylla o lite tavlor o sen ljus mys framför TVn..

Ha de bra mina nära o kära <3


Städa städa..

städar som en tok.. typ! blir ganska bra faktiskt inte så mkt kvar nu mest småplock!

har sutte upp nya gardiner (finfint) fick bli vita med små grenar o blommor på som knappt syns :) fixat o dolat lite mer ska bli skönt att få ordning. ska fortsätta imorn med med toan o hallen mm.

haha satte upp 2 afrikanska masker (ser ut som ansikten) som sylvas inte gilla.. klättrade nästan på väggen efter dom o höll på fast nu har han lagt av som tur är... koko katt!

nej nu kom pappa, så nu blir de te o köra lite bil o åka till domus :) ha de bra hörs säkert sen med en liten uppdatering!

*S

VILL HA!!!

Har hittat den lungt snyggaste mobilen hittills! skulle bli mer än glad över att ha den i min ägo..

Designad av Ami James från maiami inc på kanal 6. SJUKT SNYGG med körsbärsblommor o rosa!

image71
Riktigt lyser Sofia...

O nu är de bara de... vasrt får man tag på den?

BURRR!!

mina tånar har precis tinat upp efter duschen! har vart på hockey med Maria E :) väldigt trevligt må ja säga... men KALLT! burri burri... 8-1 blev de till stan mot Nora... haha dom visste inte va dpm gjorde inte... inte förän en slog till dommarn! haha. o våran nya favirit FEMMAN gjorde mål :) haha blev så rörda så vi nästan grät! haha

annars lungt.. sista natten nu o sen LEEEDIG gud va skönt de ska bli!

har vart ensam hemma nu hela helgen, vart skönt o va lite själv o bara ta de lungt här hemma med Sylvisen!

mumma! äter världens godaste fiskgratäng från ica.. sjukt god o snart slut.. :( snyft!

herregud denna natt som var vär nog en utav sitt eget slag.. HJÄLP! gubbe lilla spara på krutet va! tur att Maria va med annars hade ja gråtit i ett hörn för mig sj'älv tror ja... HJÄLP! hoppas på bättre natt inatt...

har ju gått o blivit stört kär i Måns Zelemerlöws nya låt, brother oh brother! SJUUUUUUKT BRA! bästa låten på länge... lungt dagens låt!

ne kanske äta klart o vila lite innan jobbet... inga fel de. o sen kommer honey hem från Rotneros me.. har en hektisk vecka framför mig...

IMORN: äta hos mamma mm.
TISDA: fika me My
ONSDA: BLODPROV tidigt på morron. tur att mamma följer med mig.. hihi (klarar intye de själv) efter de körlektion
TORSDA: inte mkt gjort då inte eftersom de är dagen innan löning = PANKARE är pankast..
FREDA: jobba.. igen! förmidda helg... BLÄ! men en sak är ju bra för då ska ja träffa SARA :) mysanpysan min de<3

ne, ha de bra! pusselipuss..

HEJA FEMMAN FRISKT HUMMÖR!!

Back to black...

Så va de mörkt igen... tycker de är mörkt hela dagen nu för tiden.. jobbigt! man får inget ljus på sig alls ju... tråkit!

Har haft en suuuupermyspysig dag med Sara på stan, har ätit go pasta o pratat som vi fick betalt för de... om de vore så väl så skulle vi va bra rika! hehe så skönt o äntligen få fnissa lite åt saker bara vi förstår o bara prata! kan nog inte prata så med nån annan nu känns de som... detta är en sån vänskap man ska vårda väl för den växer inte på träd! <3

hittade väl lite smått o gott o överkonsumerade som vanligt... TYPISKT! ja som är i stort sett pank.. MAH!köpte en fin nececär från L´oréal med ansiktskräm o rengöring i.. super fin o bra produkter till ett lagom pris, 99:- PERFA!

jobb inatt me... orkar inte men får väl lov. är heeelt själv hemma nu, Carl är hemma hos sin mamma pappa o bror o här sitter ja.. men men! skönt med lite sndrum o va ensam lite! kan va skönt de me ibland. så tre nätter kvar nu o sen leeedigt! gu sö gött :)

kolal lite TV nu eller kasnke sex and the city. blev så glad när ja kom hem, va en film med Jennifer Aniston på trean. hen verkar sååå mysig :) ME LIKE! fast mer än halva filmen hade gått så ja får väl kolla på nå annat. har en film med henne liggnas som ja inte sett.. kolla den kanske nu när ja väl har en DVD här hemma...

den kalla colan ropar på mig nu :) ha de bra o sov gott!

*S

image70

BURR!!

Kall dag...

Tråkig dag... (jobb, eftermidda)

Tråkig kväll

Shopping-sug till den allra högsta grad! MAH! går åt...

Please please please give me my life back... är nte mig själv alls längre känns de som.... HJÄLP!

Cause we are livin´g in a material world... and I´m a material girl... Oh yes I am!



Är de en höstdepretion eller är de som carl sa "du är ju brunhårig nu.." är de därför allt går åt skogen eller? hmm... fårskaffa peruk

Imorn blir de iaf o träffa Sara :) inte igår känns de som. ska bli ul! iaf nåt roligt o se fram emot!

nej, sova nu. hörs imon natti natt!

Tjohoo!

spurt-dag idag..! har hunnit med massor känns de som fast ja sov ganska länge.. skönt o behövligt!

har hunnit duscha o diska o plocka i ordning i köket.. inte klart än men skönt att äntligen va hemma o komma igång med saker o ting!

jobb i eftermidda... drygt men på detta hummör kommer de gå FORT hoppas ja! med rätt maskin o rätt folk så kommer de gå prima!

vitt på hela backen ute av SNÖ! ja kan inte rå för de, de är bara SÅÅ MYSIGT! vill ha mera nuuuuu!! sylvas såg lite fundersam ut första gången han skulle ut efter de hade snöat, han har ju vart me om de förut men kanske vart en chock! men han gickl ut iaf o kom sen som ett skott när ja ropa på han.. MIN KISSE!

nej, nu kokar makaronvattnet... ha de bra mina nära o kära!  pusselipuss *S

Månda igen...

image69


FY! vilken tråkig dag.. vet att man ha hela veckan framför sig full med jobb... BLÄ!! tur att de bara är en förmidda eftersom ja va ledig idag... va i grums o körde halkbanan... vi får VERKLIGEN hoppas att de inte blir halt ute i vinter om man säger så... "nu skulle du ha hamna i diket... IGEN" va de enda ja hörde tycker ja av dendära körläraren... herregud! ja ska ha en bil med ABS-bromsar iaf! säkrast så... o blev sååå är i ena bilen vi körde, Renaul megane! V I  L L  H A ! ! lite sådär lagom fin-ful! haha

image68

annars inte mkt.. har färgat håret iof.haha.Jonna o Conny ryckte i de åt alla håll o färgen räckte inte så dom fick köra fort for  ner till stan o köpa mer.. men de blev lyckat iaf :) tack o lov! så imorn blir de färga ögonbryn o jobba på brännan. ser ut som ettlik nu typ. MSTE få lite färg!

håret blev iaf JÄTE bra o luktar ljuvligt! nytvättat o nyplattat! UNDERBART!

nej, kanske kola lite TV o sen sova. de har som sagt vart en lång dag. o om de blir hal nån gång i december så håll er borta när ja kommer... för ert eget bästa såklart! haha ska ta o leta jobb me o Sara, ja håller me!
HEJA AMY <3

Se ya bye!


Nu kommer ja...

Sylvas, känn ingen längtan för nu är ja snart på väg hem till dig min älskade lilla snutt!

Bäst i hela världen... No Doubt!

image67image43
MITT <3

Sönda.. värsta dan som finns!

Så va även denna helg slut... har gått så fort så ojojoj! så va har hänt... va me sandra till Ewelyn i fredas, va väl helt ok. inga fel inte! o igår party me Jonna. hade jätte kul :) va hos Carl först o sen kåren efter sing a long.. går inte o missa! haha. sjöng lite singstar efter mycket om o men. inte de lättaste o få på spelet o projektorn mm... men teslut så blev de att ltie sjungande :)

hotellet va väl inte mkt o änga i julgranen de inte. va som o va där en freda... stendött! så kom väl hem i lagom tid typ.

SNÖADE igår me o vet ni va..? DE LIGGER KVAR PÅ BACKEN :) tycker de är så mysit. va hos pappa idag o hos farmor o de är så fint när de är vitt på backen :) supermyspysit! nu låter de såhär o om nån månad vill man inget hällre än att ha värme o somma o ta bilen till mangen o steka hela dan.. för de kommer de bli mkt av eftersom de INTE är långt kvar tills ja får mitt drivinglicens! wooohooou! vem vill me på första rundan? Sara kanske om du vågar? hehe

Sara, Saknar dig gumman... tråkit de som hänt men du vet att ja alltid finns här :) får ta en fika nån da för annars vet ja inte va ja gör... drömde tillome om din glass inatt.. ben o jerrys eller va den heter. haha! love you<3

ne, kanske kolla lite på TV o sen sova lagom tidigt. är ju ledig imorn o ska till grums o köra halkbanan! nerrvigt värre men de går att bra :)

ha de bra mina nära o kära.. pusselipuss <3

Amy Winehous - tears dy on their own... kan inte sluuuuta lyssna på den! LOVE IT




SNÖ :)

snöat under större delen av dagen idag... tror ja! vaknade vid 10 o då va de STOOORA flingor :) men somna igen o vaknade sent så större delen av dagen har gått åt till o ligga i sängen o mysa med Sylvas... mysispysisen min <3 så nu kom ja till Carl efter o ha vart ute o ätit med pappa o broder.. mkt trevligt :)

känns som ja lika gärna kan gå hem igen... kvittar väl om ja är här eller ej känns de som... ett litet "hej" va ju trevligt när man kom in. tillome Asker pratade mer med mig... SKITSPEL! fyy faan...

de snöar o snöar men vart tar all snö vägen? finns ju inget på backen ju... konstit!

nej, tjata lite mera med Sarisen nu... du kunde inte motstå den söta Isidor va? hihi

pusselipuss *S

Regn regn regn gren... o lite mera regn!

vilket pissigt väder... fyyy!! vart är all snö??

har vart ledig idag... underbart! hade så ont i huvet igår efter den lilla olyckan men nu har de gått över tack o lov.. bara en liiiten bula kvar som gör ont.. om man klämmer på den! har vart hos farmor med pappa o mysat m,ed fåren, matat dom mm. trevligt o komma till lilla grany :) körde dit o hem oxå o de gick väldigt bra :) annars inte mkt idag, tvättat o tränat på orbitrecen.. jobbigt va de men tog nog bra. de märks imorn..

så har man syndat igen, beställde massor från yves-rocher.. fick massor under 500:- förlåt förlåt men kunde inte låta bli! o man fick ju en jätte söt isbjörn med igolo med oxå, isidor.. hihi! jkätte söt :)

Sara sara sara, vart är du min vänn? måste ses snart innan ja går åt... känns som evigheter sen sist ju... fast de inte va de! snyft :'(

nej, kolla klart på TVn nu o sen tvinga honey o köra hem till mig... vill hem till min lilla supersöta Sylvester.. underbaringen! finns inget mysigare än när han kommer o gosar ner sig i sängen o spinner.. händer inte så ofta måste va därför man tycker de känns så underbart mysigt!

ha de bra mina nära o kära... party på lörda o halka på månda.. mycket nu framöver :)

se ya *S

Andra olycksfallsrapporten ifylld... :s

otur somja har slår jasåklart i huvet efter bara  minuter på sista nattskiftet. så de blev bara o åka hem o kurera nu... varför har jasån otur? undra va som kommer härnäst... vem vet!

Så kära wasa folk. passa er för luckornapå brödvagnarna... för dom gör förbannat ont!

Gonatt...

viiiiiiill inte!

ska snart o jobba... blä! vill ju sova inatt... men mne!

sitter o kollar på sverigefinalen i supermodel över internet, kan kolla live... HEJA ÅSA!! o här sitter ja... men men.. suck :(

körde med bilskolan idag o de gick JÄTTEBRAAA!! kör ja såhär på uppkörningen så kommer de gå skitbra sa han! wohou!!

nej, fixa sig nu... hejdå!

Helgen...

helgen har gått fort... tack o lov ör ja harjobbar eftermidda hela tiden.. dryt men han att ut igår ändå åklart... va ju haloween o denna gång kom vi in! hade sjuuuuukt kul o träffade ju Josefin med.. :) trevligt! o therése va ju med ut oxå... alltid lika kul att ha dig med gumman! fast de va ju sandra ja hängde mest me... vem annars? haha

vet inte va ja ska skriva men får väl lov o bli nåt iaf... sitter hos honey o väntar på att han ska komma hemså vi kan åka til mig... är lte orolig för råkadeäta lite för gammla räkor vilket tydligen inte var bra så m ja nu skulle bli dålig så vill ja nog helst v hemma hos mig... NERRVIGT!

imorn är mn ledig heeela dagen oxå.. sköt, jobbar natt o hoppas de blir mysigt fint väer för ja villuto röra å mig lite o måste städa hemma med.har planerat hur ja ska göra o de komme bli sååå fint så... hoppas ja! haha

inatt släpp biljetterna till Celine Dion me... HOPAS de blir av! de skulle va såååå kul.. ja o sanna i stockholm en el helg i början av somaren.. låter ine de bra? :)

Sara har ju kommit hem nu md efter en mysig heg hemma i Borläge.. avis ja är! vill me bort men i Deceber drar vi dit o gör san osäker. ska ja passa på o hälsa på mina sötis-kuiner med! aldrig fel de :)

ne, Carl skynda dig nu... vill HEEEM!!

Love my friends, tack o hej!        *S

Mysdag :)

Har haft en underbar dag idag... även fast ja jobbade..! ingen höjdare direkt.. nu blir de TV o ni mina kära får vänta liiiite längre för o veta varför MIN dag varit så bra :)



This is the potential breakup song... traaalaaalaaaaaaaaa!! na na na.. ooooo uuu!! BRA LÅT :)

RSS 2.0