Forgive me God, for I have sin!

Kunde inte hjälpa... Men skor behöver man ju alltid. Fast kanske inte sandaler på vintern fast ja är iaf ute i god tid!

Ångesten kommer väl snart fast ja mår bra för stunden iaf...


De är såhär de slutar när man sitter hemma o tycker synd om sig själv...

 Typiskt... Honney ja saknar dig sååå!!

Nej, SATC nu EFTERSOM inte 5:an o 3:an funkat.. skitväder!

Fast vem tackar nej till lite SATC?? hihi

Går att jämföra!

Kollar på du är vad du äter o mat missbruk kan nästan jämföras med shopping missbruk!

När man är missnöjd med sig själv mm så äter/shoppar man. Man blir då missnöjd o får ångest för att man ätit/shoppat o vad gör man då? JO, äter och shoppar... hemskt men sant!

Jag behöver en psykolog...


Möjliga symptom på shoppingmissbruk

  1. Du tänker ständigt på shopping och planerar för nästa köp.

  2. Du köper för allt större belopp för att uppnå välbehag, kickar och ruskänsla.

  3. Du shoppar för att lindra känslor av ångest, ensamhet, depression m.m.

  4. Du blir rastlös och irriterad när du inte har möjlighet att shoppa.

  5. Du ljuger och manipulerar om hur mycket det har kostat.


Så sant så...

Jag tror jag behöver hjälp.. måste va så eftersom jag handlat upp min lön o har i stort sett inget kvar innan den nya månaden ens börjat...

O de värsta är att man förnekar de.. de är jag medveten om!

Jahapp...

Ensam o eländig... usch! Va man uppskattar sitt sälskap när de inte finns... Typiskt!
 
Va ute o traskade med mamma på stan igår o gick in på Erikshjälpen vilket vi gjorde rätt i för där fyndade jag REJÄLT kan ja lova... Fick mig ett par Björn Borg skor i lack med stor bred klack, var lite små men vem kan motstå? ENDAST 30 kr.. haha! Undra va dom kostade från början. Va ganska gammla men inte slitna.. woopie! Fick även en Puma väska och en kuvertväska med sin egen charm. Har några år på nacken men de som gör den speciell. O sist men inte minst ett lack skärp... För allt betalade jag ENDAST 65kr... Jepp ni läste rätt!

Jag bara ÄLSKAR o fynda!!

Idag har de vart slött... Vart på stan me pappa Jonte o farmor efter att sovit LÄNGE. Så nu har ja bara suttit här själv o kollat på TV o lär väl fortsätta me de! Blir Statoiljobb imorn så måste va pigg tills dess... kl 10!

Fick min kamera idag me... Samma gammla vanliga jag som hoppats på en ny... men funkar den för de? NEJ! Skit grejer... Har laddat den i flera timmar o den startar fortfarande INTE!!! ÅÅÅ va arg ja blir... Den ska ju starta när laddaren är i men nej! Jäkla skit!


Ge mig en ny!!

MAH!!


Saknar dig honney!


Jippie!

Äntligen Wasa fri! Ni har ingen aning om hur de känns. UNDERBART!!

Så nu är de Statoil som gäller o de känns faktiskt bra.. bättre än väntat! Behöver inte tänka på Wasa alls igen. Fyyy va göttit! hehe

Så nu blir de till o spara lite pengar... för första gången i mitt liv (haha) eftersom jag o Sara ska till Stockholm i April! Ska bli sååå kul o skönt att komma bort lite o skämma bort sig själv... för de är vi bra på!! hehe

Hatar när folk ringer utan att säga vilka de är... HATAR! O om nån har blivit dumpad av sin tjej... Skiter ja i! Ring inte igen är du snäll.....

Ne, sova nu brevid honey tror ja nog...


xoxo Sofia

Sööööndaaaaa!

Hate it meen gillar de idag efter som ja nu ikväll ska gå på mitt sista pass på wasa! FYYY va gött.. Kommer inte sakna det ett enda dugg...

Annars inte mycket.. va o shoppade loss igår. Fick mycket för lite pengar, va suuuper rea typ överallt tyckte jag.. tröjor för 30 och 50 kr, skärp för 20 kr o de bästa en Friis o Company väska som EGENTLIGEN skulle ha kostat 600 kr, men tur som man har fick jag den för endast 149kr, eftersom jag hade 100kr rabatt och det var rea på den! LYCKLIG!! Så ja handlade nog för ungefär 600kr tror ja... har inte räknat... o tänker nog inte göra de heller! haha

Varför känner man sig så osynlig ibland? Fattar de inte. Nästan så man vill skrika bara för att se om man verkligen är de eller ej! Konstigt...


Nej, hjälpa Carl o slipa lite nu... BORING! Men får väl va snäll o göra de innan ja åker hem o sen till ica... GODIS SUG!! hihi

Ha de bra mina nära o kära :)

4 Dagar kvar!

Sen är jag FRIII! Ska bli sååå skönt o ska ta tag i ALLT då. Missbruk(inte knark, shopping) eller försöka iaf. O träna o sova rätt o äta lite bättre. Kommer ju ha en smal plånbok till råga på allt. Men om det är det som krävs för att man ska må bra så får de väl va så da! Tur att mamma o pappa finns i VÄRSTA fall!

Annars inte mycket. Jobbat o slitit. BLÄ! Ska träffa Therése på freda kom vi fram till. Guuuuud va kul de ska bli! Inte varje dag de händer nu för tiden... tråkit :( Så de blir en fullspäckad dag. Först träffa Sara o gå till arbetsförmedlingen... usch för den! Sen fika o efter de träffa Therése o äta lite pizza hade vi tänkt, myspys! O efter de plast party hos Sanna... o sist men inte minst JOBBA!! Fy för de men bara 4 dagar kvar nu.. De ni ;)

Tack mina vänner för att ni finns! Ni betyder MEST! Även fast man inte hörs så ofta eller träffas så finns ni alltid där! O det är ovärderligt!

image128

Onsda.. Bara 5 dagar kvar!

5 Dagar för mycket tycker ja... vill sluta NU! Usch... inge bra dehära!

Just nu känns de som om allting går NERÅT! Fattar inte varför... o dåligt får man ju inte må heller. Typiskt...

Nej, ska sluta ojja mig nu o ringa komvux. Blev lite fel me de dedära intyget. Dumma mig..

Men men, hoppas att ni får en bra dag iaf o Sara, LYCKA TILL :)

Forgive me God, for I have sin!

Fattar inte att ja inte kan låta bli!!


Jäkla H&M som alltid finns till hands med sin lilla kredit!

Hate that I love it! MORR!!


Ja vill inte..

Vill inte jobba imorn.. vill bara sitta hemma med min choklad som ja köpte förut. Fick ett sånt choklad sug att ja köpte choklad för mina sista pengar denna månaden... o orkade jag åta allt nu ja som va så sugen? NEJ!! Typiskt...

Va hos företagshälsovården förut o stutsade på en baouta boll... känndes rätt lustigt o sitta där o studsa o dra in magen o hittan o dittan. Men de lönar sig väl i längden hoppas ja...

Har ångest nu... IGEN!! Faan va jobbigt de är.. orkar inte! Bara ja blir ledig nu så ska ja ta hand om mig själv BARA ett par dar! Behöver de o om de är nån som vill haka på o skämma bort sig på nåt billigt sätt så säg till!


Köp sug har ja nu så de heter duga! Illa illa, vet hur de kommer sluta!

Ugly Betty nu, får väl kolla på de o sen på Gynning. Missade ju förra veckan.. så får INTE missa nu!

Stress stress stress!

Ska vara hos företags hälsovården om 40 minuter ungefär o här sitter ja nyduschad i ren panik.. men ett litet inlägg hinner man alltid med :)

Jobbat idag till 14:00, skönt o va ledig nu i 24 timmar! Sista förmiddan gjord! WOHOU!

Nej, leta outfit nu kanske så ja kommer iväg nån gång.

Aha...

"Ett beroeende är ett enormt tomrum i själen"

Tell me about it...


Jäklar vilket stort hål jag måste ha.. O de är dyrt att fylla det.


För dyrt

Då var denna dag slut...

Då hr denna dagen kommit till sitt slut, vilket innebär att jag bara har SEX dagar kvar på WASA. JIIHOOU!!

Har inte gjort nåt alls idag typ. Ätit hos mamma o spelat Guitar hero 3.. dom slängde ner mig från senen! Dendär gitarren måste de va nå fel på... gjorde ju som man skulle men kom inget ljud ändå... hm! Konstit...
Haha

Snart blir de lite taco-mys med Darlingen. Orkar inget just nu o har börjat få fjärilar i magen angående den kommande arbetslösheten... Jobbigt men de löser sig väl hoppas ja!

Haha nån som sett reklamen för räkost (konstit, ja vet) när den söta ungen rockar loss? haha skratta lite för mig själv... jepp de är sant! Ja skratta.. haha! Frän..

Nej, kanske ska göra sig lite klar. Ångesten börjar komma.. Syndade ju lite förut. Känns lite bättre nu o lite tvål o läppglans puder o en klocka har ju ingen dött av... Eller?

Guuud va ja vill sova i MIN säng inatt... länge sen men orka gå ända här i från mitt i natten i kylan... näää! Inte när man kan gå mindre än hälften av vägen!

Hoppas ni haft en bra dag... Bättre än min!

Jobb imorn.. Uäck!

Skit H&M!!

Har väntat i veckor på min beställning som skulle komma denna vecka men NU så är det FÖRSENAT!!! VARFÖR DÅÅÅ?? Typiskt. Trodde att ja skulle få något som skulle pigga upp lite en vecka som denna då man lever på en femtiolapp.. Men nej då! Kan aldrig nåt gå som planerat!

Vet hur de kommer o sluta.. Jag kommer att klicka hem nåt nytt som ja inte behöver...


Typiskt!

Pissväder...

Usch! Trodde de skulle va fint när jag såg solen titta fram lite i förmiddas. Pratade med en som jag jobbade med om solen o han sa att han INTE gillade solen för den förstör när han ska kolla på TV! HALLÅ!! Sånna människor får ju ändå skylla sig själva när dom sitter där på psyket en vacker dag med en grav vinterdepresion året om! MAH!!

Nej, leta lte jobb kanske.. hopplöst fall är de ju men skadar ju inte o kolla lite kanske.

Trött... Hungrig... Nervös (vet ej varför.. skumt)


Ne, hörs ikväll!

Ångest!

Vill inte jobba.. Vill inte gå o lägga mig... Vill inte behöva UT i kylan nu o gå till Honey!

Ja vill inget helt enkelt...

Typiskt dan-innan-jobbet ångest!

Fy...

Singin´ Bee eller hur de nu stavas.. Ganska kul. Såg inte förra veckan så får väl göra de nu då.

Bara en vecka kvar... får väl kämpa på... Fast ja inte vill! USCH!! Varför ha sån ångest? Är de verkligen värt de?

Tänk på de om du har ett jobb som du har ångest för!

Tro mig.. De är INTE värt de... Absofuckinlutely NOT!


Solong...


HAHA! Mitt gammla bord.

Sitter o kollar på Sex And The City när helt bara sådär mitt gammla bord dyker upp! Trodde det bara var jag som hade haft ett sånt men tydligen inte. De är lite annorlunda men HELT värdelöst... haha! Skruvar som åkte ur hela tiden. Kan inte förklara hur de såg ut men DÄR var de iaf!

 Haha fränt!

Då va de över...

Denna ledighet... usch! Vill inte tillbaka till dedära stället imorn men har ju som tur är BARA 7 dagar kvar på WASA.. Newer Ewer WASA again! Hehe de ni.. stackare som får vara kvar... men ha så kul!

Igår va de då ljusparty hos Therése o sen myspys me Sara. Köpte jätte mummsiga ljus som doftade vit tryffel. Låter kanske liet mysko men de kommer att dofta sååå gott här hemma! Vill ha dom NUUU!!
Efter de blev de en tripp till ICA me Sara gumman o hyra film o köpa godis. Fick bli The Holiday. Gud vilken mysig film o de va inte långt ifrån tårarna på nån av oss. Söta lilla farbrorn :) Kollade sen på massa roliga filmer på YouTube.. haha Pablo är min nya favvo :) sååå söt!

Har ni sett nåt sötare? Depp för att han inte får vara med sin kompis.. En stor Doberman. Så sött. Vilka bästa vänner!

Nej, kanske ta en dusch nu o sen lite SATC. Va ett tag sen sist. Har fått lite abstinens...


Ni har INGEN ANING om hur mycket ja längtar tills ja får sluta på WAS! Solong Suckers.. hehe

Steg ett till tre!

image125Såhär ser Linda Lampenius ut nu

image126Fortsätter hon operera sig (som hon garanterat har) ser hon snart ut som Donatella Versace... Visst, kan gå! (I kris)

image127Fattar hon inte då att de gått för långt o fortsätter o operera sig så ser hon snart ut så här... som Jocelyn Wildenstein (även kallad kattkvinnan)

O tro mig kära vänner... Så vill man INTE se ut!!

Eller va säger ni?


E Y U !

Ojojoj...

Statistiken ökar kraftigt and I like it! Att så många vill läsa detta.. hihi! Men fortsätt ni de är bara kul...

Vart hos mamma tills nu. Ätit lite och pratat skit.. och mammas katt.. galning som hon är blev livrädd öfr en liten fiskbulle. Först brände hon sig o sen vägrade hon att röra den. La i backen istället när ja visade den för henne. Fick fnatt... galning! haha

Haha kollar lt´s dance. .ser ut som Carl-Petter ska tippa när han hoppar runt i en Quick stepp haha!

Nej, kolla lite TV o sen kanske traska ner till kåren o honey. Ser han aldrig nu för tiden känns de som... tråkit!

Ha en bra kväll mina vänner :)

Går alltid hem!

När ja va liten lyssnade jag JÄMT på denhär låten o hittade den nyss på en gammal skiva... Vilken underbar kännsla!

4 non blondes - what´s up!
Enjoy

BLÄ!

Tråkig dag... sovit mycket! Händer inget...


Hatar dagar som denna... men har en liten plan! hehe Honey kommer iaf o bli glad hoppas ja... om han nu kommer o märka nåt! hehe.

Ne, duscha nu o sen till mamma o tvätta o äta lite!

O ikväll... ja de återstår o se!

Have a good day!

Morrn morrn..

Uppe me tuppen... eller typ! Den sena tuppen. Skulle gärna sova lite till men de blir de inge me. Ska till företagshälsovården o få dedära dumma intyget så ja kan få Alfa-Kassa... Sen blir de jobba på Statoil 12-17! Wohou...

Kort sumering av gårdagen: Sov till 15, Fika me Sara gummsan o lämnade in min kamera så snart kommer de en nyh :), Åt hos mamma, plastparty hos Sandra o sen lite SATC o nagelmålning..

Får se va denna dag har att ge!

Ha en bra dag!

Så sant så...

I min almanacka så står det små citat längst ner på varje uppslag. Satt o kikade igenom dom när det dök upp ett som var oerhört smart som jag alltid kommer att minnas...

"Pengar är som gödsel. De gör nytta endast om de sprids"

Så tänk på de alla ni som är som jag o vägrar inse det... som ja gör!

Jag kan helt enkelt inte låta bli... Förlåt...

Ångest!

ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST...

samt ett S T O R T shoppingsug!!


FYYY!

Jobb snart... IGEN! men sen ledig tack o lov...

Slött...

Slö dag ... Slött väder ... Slö plånbok (helt tom) ... Slött helt enkelt!

usch gillar inte dagar som denna... Fick iaf mina armband från kyss johanna... alltid lika kul o öppna det lilla rosa paketet! hihi...

Har inte gjort nåt alls idag... sovit, vart till Carl en snabbis, vart till Ica o sen bara kollat SATC. Får inte nog. Snart klar med sesong 3! Va ska ja göra när de tar slut? Börja om?

Nej, kolla lite till kanske o sen äta lite nudlar... ända min plånbok tillåter för tillfället :(

Sista natten nu o sen bara en period kvar. Blir lite jobba på Statoil me på Torsda.. Tur att Monkan inte kunde jobba hela dan för då får jag :) hihi!

Hoppas eran dag har varit bättre o mer givande än min... Shoppingsug så de heter DUGA!! MAAAH!!!

*S

Think Pink!

image124
Dessa skulle inte jag säga nej till att ha på mina fötter i sommar!

398:- Dolce Gabbana

Hihi gullit!

image123
Hihi fin-ful frän tröja från (Nümph)
http://www.smartgirl.se/outlet/VisVare.asp?ID=9285&mid=0

Gullit me pingviner!

I min önskelista...

image121
Lite Glamour har ingen dött av :)
99:- hos accessora

image122
Jo tack...
625:- hos accessora

VILL HA VILL HA VILL HA!!

Då va denna dag snart slut...

Går så oerhört fort! Så nu bär de snart iväg igen till det fruktade WASA! EYYYYU!!!!!!!!

Har iaf haft en mysig dag på stan' me Sara. Åt lite mat o kollade runt som vanligt och var sen och skrev på papprena på statoil... hoppas de blir mycket jobbande nu framöver. Börjar nån dag under veckan redan bara för att komma igång igen! Ska bli kul o absolut skönt att slippa Wasa. Förstår mig inte på dom som vigersina liv åt Wasa.. som att sälja sin själ till djävulen... Sjukt!

image120

Dagens
Jeans: Cheap Monday
Linne: Vero Moda
Kofta: Haléns
Halsband: Snö

Nu blir de lite SATC tittning o kanske läsa lite i någon bok!

Sedan blir de jobba heeela natten... FYYYYY!

Mäh!

Stressig dag nu. vakna på tok för sen o ska snart träffa Sara... måste skynda!

Fick en glad suprise när ja kom hem iaf.. hade både fåtrt från Haléns o mitt läppglans o mascaran.. WOOHOOU!! vilken suuuperdag... fast från Haléns fattades min vita tunika... stod inte ens att ja skulle ha den... konstit! Får slå en pling dit sen.

Nej nu blir de till o matcha ihop en redit snygg outfit!

Ha en bra dag!

HAHAHA!

Kollade justt på detta vasnitt o de är alltid lika kul! haha

 ENJOY!

Att de ska va så jäkla svårt..

Att låta bli o köpa nåt hela tiden!

Kunde ABOSOLUT INTE låta bli dessa vackra armband från Kyss Johanna... Måste ju ha nåt som kan smycka mina bara handleder när ja väl börjar på Statoil... sätta lite klass på de hela! hehe

image119image118
Tror ja behöver gå till nån som kan få bukt på mitt köp-missbruk...

Innan de går för långt!

Men som sagt, DE KOSTAR O LIGGA PÅ TOPP!

hehe

Home Alone...

Hemma efter en lång dag på jobbet! fast kul o hamna med Maria iaf.. rockade loss ordentligt med en varsin sopborste! haha skulle ni sett.. rena showen! "newer ewer ewer ewer felt so low..." haha!

så nu sitter ja här med suuuper äckligt wasa hår.. blä! o luktar havre me.. usch o ska bara inte göra nåt.. alla är ute eller gör nå annat så de blir sex and the city såklart o ensam mys... wiehou... ingen höjdare direkt men får väl gå.


Blev ju 2 bäbbar i en smäll idag me. Både Nicole Richi o Christina Aguilera fick en liten knodd! mitt baby-sug bara stiger! GRATTIS!

image117
Hon kunde kanske ha hittat en lite mer attraktiv man... men dom är säkert jätte kära o lysckliga nu :)

Bara 10 wasa dagar kvar nu! WOHOU!

Då va de dags igen!

image116
Jobb jobb o åter jobb.. men har ju bara 11 jobbdagar kvar nu! woohoou!!

idag känns de inte lika jobbigt o gå till jobbet, regnar ju för fullt! fyyyy. då är ja gärna inne heeela dagen o heeela kvällen...

Ska väl ta o fixa lite mat nu kanske så de är gjort.. o läsa lite så ja kan påbörja de nya böckerna snart!

Måste ju bara säga GRATTIS till Nicole Richi och Joel Madden som blev föräldrar till en liten tjej inatt som fått de fina namnet Harlow Winter Kate Madden! Va sött... blir man bebis-sjuk igen! hihi

jahapp... då va solen borta då!

Typiskt att de ska va kolsvart när man kommer hem...

haft en ganska så bra dag trots allt. jobbade med Maria som tur va.. skulle kunna tro de va fullmåne så flummiga som vi va ett tag! haha. så nu är man då hos Carl... inte så kul men fåår väl gå!


Varit en väldigt o konsumerande dag dehära... sa upp mig från jobbet (eller va man ska säga) fixade ett nytt (eller va man ska kallad de, extra jobb) lika fort som ja blev av me de förra så de har väl vart helt ok. och stolt me, har inte köpt nånting idag... eller jo mat o lite korv me mos o räksallad på statoil efter jobbet annars inget...

DE NI!

11 lååååånga dagar kvar nu på wasa!  WOHOU!!

Morr!!

Såklart de ska va solsken när ja ska o jobba heeela eftermiddan o hela kvällen... TYPISKT!

Fick iaf sitta o drömma mig bort en liten stund förut... iof i bilen när ja vänta på mamma som slängde sopor men han att komme till en mysig strand... som va kall o luktade sopor... typiskt!

Så nu blir de matlagning (köpte mummsiga kycklingklubbor) o sen iväg till företagshälsovården me chefen... så idag kommer ja väl o få min döds dom! jippie... statoil, here I come! Sen fort iväg o hämta Maria, till masmma med bilen o sen... JOBBA!! HATE IT!

Fast en sak har ju varit bra, fick ju mina böcker så nu måste ja läsa gärnet i den ja håller på me.. hehe!

image115
Dehär är då solen i någolunda närbild... den som gör oss glada o bruna på sommarn ni vet!

Om den ändå kunde visa sig lite mer...

Forgive me God, for I have sin!

Kunde bara inte låta bli... kommer väl o få liiite ångest men de försvinner väl ganska så fort... hihi!

image114




Sorry... Men vem kan motstå??

Back home...

vart en snabbis på stan me pappa o farmotr... fikade mm o hjälpte farmor välja nya glasögon.... hoppas hon väljer dom från Versace... sååå fina!

 provade en super mysig stickad oversice tröja som ja blev sååå kär i.. super fint med ett brett bälte till! måste ja ha till löningen!

nej, lite SATC nu kanske... kan ju inte låta bli!

image113
Min favvo blomma... Rosa nejlikor.. o de råkar faktiskt vara Carries med!

En dagens tack, Torsda!

image112
Läste att om man är nöjd med en outfit så ska man fota den!

Så tänkte dela med mig lite...

Tröja: Gina Tricot
Jeans kjol: H&M
Mönstrade strumpbyxo: Ellos

Söta skor...

Dessa små söta lack-ballerinor får garna bli mina till våren!

image110
O billiga me! 95:- hos www.catalog.se

Denna dag slut...

Gått fort såklart bara för att ja ska upp o jobbs imorn... typiskt!

vart hos mamam o ätit mm... spelar guitar hero 3.. hehe! suuuper kulit! fast känns ganska så töntigt.. haha!

äntligen har nån i min familj stöttat i allt elände... skönt o prata me farmor.. hon som ja trodde skulle få mest spader om jobbet o de.. o mamma verkar ju fatta någorlunda nu iaf.. skönt! hoppas de löser sig.

ne, dusch nu o sen till honie o kolla på film. ska INTE sitta här iaf för då vet ja hur de slutar... skickar bara efter nåt.. har redan beställt ett par stövlar idag me mamma... typiskt! fast fina va dom :)

kul att så många läser... fast ännu roligare om ni berättar vilka ni är :) alltid lika kul o veta ;)

Se ya!

Skitväder!

Påminner väääldigt mycket om en slusch puppie... med avgas smak!

Haft en ksitdag på jobbet.. hela dagen är förstörd.. hamna på "rygg dödar maskinen" fyy faan!

image109
Tänk om slasket ute hade smakat körsbär... då vet ja en som hade blibit glad :)

Guess who!

Sara :)

Give me!

Supersött halsband från Betties Galleria
image107
O de bästa är ju att de bara kostar 89:-

Rysk Roulette!

Så känns mitt liv just nu... kan gå vägen men kan gå käpprätt åt skogen me! ... Suck ...

fast har ju inte bara vart en sug-dag... har ju vart o fikat med Sara! alltid lika skönt o få prata av sig med dig gummsan... bara så du vet! hoppas vi slutar upp på samma ställe... annars blir de illa!


nu blir de SATC... orkar inge annat.. börjar jobba imorn o vill verkligen inte! usch hatar detta... ångesten som kommer krypnas o vill fan inte försvinna!



glöm de där med att le o va glad... because it sux!

Hate it...

sitter här hemma i min nya hello kitty myströja, urtvättade vero moda mjukis byxor o bara tycker synd om mig själv! idag är integ bra o då menar ja verkligen INGET! o på TV:n är de nåt om folk som lever på sopor... dom kan få mina! kattsand INKL innehåll, tops med mascara på, gammalt bröd mm. o allt de UTAN o behöva krypa i en kontainer.. haha! kom o ta...

har kört lite SATC maraton... kan inte leva utan de! BÄSTA serien som finns o har funnits!

fyyy va trist allt är nu.. fast tog en tripp till Pekås förut o hittade supermysiga kuddar.. matchande till duken ja köpte här om dan... två kuddar för endast 40kr! De är min melodi :)



Mådde iaf bra för en liiiiten stund.. o nu när de snart blir jobb blir de bara värre.. de vet ja! då tar all ork slut gällande allt!

FYY!! ge mig ett liv nån snälla...

vill bara ha de bra för en gång skull... varför kan de inte alltid va så för? herregud va mitt liv går upp o ner... skamligt!

image106
Känner mig ungefär exakt såhär...

*Liten
*obeskyddad
*fundersam
*o ledsen... den är ju iof väldigt söt oxå men så känns de inte.


Hoppas på en bättre morgondag!

O GRATTIS Celine till ditt första steg! Snart blir de maraton!

Sorry...

då har man syndat igen!        CAN´T HELP IT!

denna gång fick de bli tre böcker, Singel på nytt, en shopaholic i NY och en shopaholic säger ja!

Fast även en mysig kofta o en tunika från Haléns!

image105

Snö snö snö...

Konstigt... innan jul ville man inget annat än o ha snö men när de inte kom nåt då kan de kvitta... självklart ska allt komma nu!

idag vart de ännu en såndär skitdag... sov på tok för länge. får ångest bara ja tänker på de... uscha!

har iaf ringt sjukhuset o sökt jobb på statoil... igen! hoppas bara de går vägen nu... vill inte bli sådära luspank igen...

känns som en såndär ångest dag idag.. inget gjort o allmänt nere... typiskt! o kommer förmodligen inte o bli de heller... skitdag!

Fast gårdagen däremot var kanon! iaf kvällen då de blev mys med Sara o Victorias secret fashion show! herreguuuuud vilken show.. kan man verkligen kalla de! vill bara va där... O ingen kan väl slå Heidi Klum. vilken människa.. ser absolut inte ut o ha fött tre barn inte! tänk om man kunde se ut så efter de... ojojoj!

Heidi o Seal är ett så gulligt par o höll på o dö va mysigt de va när de sjöng med varandra under visningen... dom verkar så naturliga på nå vis...

image101

image102

image103

Haha.. Heidi o Seal en Haloween... tror du att the Becks skulle klä ut sig sådär?

Don´t think so!

Gör tillvaron lite gladare!

image100

Kunde som vanligt inte låta bli... fast denna gång blev de lite mer färg än vanligt!

Sesongens färg för mig: Serise!! I like
Kjolen med en T-shirt... helt rätt!
Springa o möta Sara nu... Seya!

Nu går de bra :)

har kommit en bra bit på väg nu me min städning.. fastnat vid datorn lite då o då men nu är de i stort sett klart..  sylvas sover i sängen med sin leksaks råtta.. så sött så! så om en timme blir de maaaaat! ja svälter här typ.. men de gör ju inget. provade mina gammla favorit jeans som ja jämt hade i trean på gymnasiet.. de va ett jäkla ståhej o få på sig dom men på är dom o lär inte komma av på ett bvra tag.. haha! får bända mig lös... får heltenkelt bli mina smal jeans till o börja me.. ja SKA komma i dom... nån gång iaf! hehe


Längtar tills Victorias Secret visningen börjar på TV:n... kollade deras hemsida igår o blev stört kär i de mesta!! vill bara ha.. en tripp till USA skulle inte sitta fel just nu känner ja... vill ha sååå mkt men kommer inte att få nåt... typiskt att man ska va så förbannat fattig!

ja ja... får göra de bästa av situationen då :) Le o va glad! ska bli mitt motto detta år!

Le o va glad... för de gör ja!


Enjoy!

image99
Så sött!

O Victoria har Spice Girls på besök me.. ska bli kul o se!

Och som sagt... ENJOY!

De går inge bra dehära...

absolut inge bra alls...

har iaf kommit en bit på vägen.. en del saker skiter ja helt enkelt i! orkar inte bry mig riktigt...

bara lite småplock kvar o byta lakan dammsuga o duscha... allt klart till senast 7... vill få lite vila iaf!

de får heltenkelt bli som de blir!

SHOPPING SUG har ja me men lär de inte bli nåt me... hittade min 3 räkning som ja trodde ja inte fått under byrån i hallen... typiskt! över 700 o ja har inte ett korvöre typ... men som tur är så fick ja hjälp av nån trevlig på 3 o kan betala nästa månad! gillar 3... inget krångel so far!

ne... damma mera.. sylvas är inte till stor hjälp... bara sover mitt i all bröt o musik.. haha tok katt!

Se ya*

HELVETE!!

skit oxå... uja som ställde klockan på 10... o 11 o 12 men va kna NUU o ja ska städa o har massor o göra till ikväll...


TYPISKT!!

Hatar o jobba natt... de förstör flera dar.. kan inte sova på kvällen o vaknar skit sent... ond cirkel!!



MAAAAAAAH!!

Ge mig ork...

orkar inget.. konstant trött! hit med lite solsken så skulle ja må huuuur mycket bättre som hellst! men säkert kommer solen när ja jobbar... GARANTERAT!!

har inte hänt så mkt annars... har vart till en sjukgymnast äntligen o fick rådet att söka ett nytt jobb! jippie... vem vill ha mig tro? nån hoppas ja iaf... ska höra mig för till veckan. hoppas på de bästa iaf! kanske karlstad... vem vet ;)

immorn blir de då myspys med bästaste vännen Sara.. kolla victorias secret visningen på TV... går INTE o missa... o sen film o allämnt mys bara! CAN´T WAIT!

haha igår va ja hos sandra o vi fixa lite mat mm. hade lånat carls bil o där va visst en lampa sönder som ja bestämde mig för att fixa... gick ju snarare tv'ärtom... SKIT! hela bilen verkade paja för ja pillat på några lampor... skitsak!!

ne, kolla lite kläder nu kanske... VÅRMODE på G!! WOOHOOU!!

Se ya!!

Happy new year...

Då var det ett nytt år då... med nya bekymmer! detta år som vart har kännts ganska så tungt hela tiden tycker ja faktiskt... fast de har gått fort o ja o honey har redan vart tillsammans i ETT ÅR nu... tiden går fort när man har roligt!

så igår vart de lite middag här hos Carl, Sara, Henke mfl va här o åt lite.. mysigt fast lite kass party stämmning! men de blev bättre sen på kåren.. kunde iof vart lite eroligare folk men tur iaf att ja hade Sara.. vi har alltid kul no mather what! min gummsa <3 fick jätte fina julklappar me.. läppglans massa små o nå body grejs som är som lödder o smakar mumma... minns inte just nu va de hette... sorry! men glad blev ja iaf o de är de som är huvudsaken! så ja fick mig min nyårs puss o kram o ett hopp om ett fortsatt bra år! nyfiken på va man gör om ett år o vart man bor osv.. PIRRIGT!

va i sunne me i några dar innan... mysigt o skönt o komma bort lite! red på en lite smått galen häst.. hehe kulit! känne inte att ja saknade stan riktigt o inte lägenheten heller... bara Sylvas, familjen o vännerna så de måste nog betyda att jag är redo att lämna boet... eller Filipstad som de även kallas...


nej, betala klänningen nu o kika runt lite! va länge sen nu.. jobb imorn natt me.. bara 2 nätter o sen ledig 5 dar igen! WOOHOOU!!

ne, god fortsättning på er!

image97
Ja o Sara gumman vid 12 slaget!

image98
Bästaste vännerna pluss en massa massa glitter!

RSS 2.0