Bullmastiff?? JAG?! haha

Gjorde ett roligt test ja hittade på internet om vilken hund man skulle va om man blev född till de... ja skulle va en BULLMASTIFF!!

Bullmastiff Bullmastiffen är en muskulös och kraftig hund, stark utan att verka klumpig. Den skäller sällan och har inte så starka jaktinstinkter. Bullmastiffen kanske ser lite ruff ut, men det är inte en hund som är trolig att bita människor. Tvärtom så är bullmastiffen en fantastisk sällskapshund. Bullmastiffen har aldrig blivit använd i flock utan har alltid arbetat ensam. Detta gör att den har utvecklat en hög grad av självständighet. Denna självständighet gör att bullmastiffen har en stark självtillit och är väldigt trygg i sig själv. Bullmastiffen har ett mycket kärleksfullt lynne samtidigt som den är psykisk stark. I en familjesituation anpassar den sig lätt till familjens rytm. Den är inte så beroende av fasta rutiner. Bullmastiffen är glad och utåtvänd mot vuxna och barn och är en lugn och behärskad familjemedlem.

Låter ju trevligt :)

hittade massa roliga test om persolnlighet mm. o gjorde IQ test.. hade 113 i IQ, över medel! STOLT :) hihi!

föll ner i skicka efter fällan igen... får nu hem ett läppglans o nåt boddy grejs från Dessert beauty... Sara har smittat mig men va ganska billigt på den sidan o vem har dött av lite sånna saker? inte jag :)

Sylvas den galningen hoppade upp på byrån med levande ljus förut o brände pälsen.. så nu har han en brun smått bränd illa luktande höger armhåla.. trevligt! luktar apa här inne.. eller bränd katt! FY!

ne, kanske sova nu så man orkar upp o sola imorn.. :) här ska bli brunt! hehe..

*S
image74  
     image75 
   image76

                                        

Kommentarer
Postat av: sanna

Tjo!
Nu får du allt komma på fredag, har till och med bjudit therese och hon vill nog att du tittar förbi =) PUSS

2007-11-26 @ 16:07:34
Postat av: Therése

Haha det tycker jag verkligen att du ska! ;)
Pussis

2007-11-26 @ 21:21:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0